Luxueuze ervaring met klinisch bewezen resultaten.

Bij Salon Linde waarderen we de kracht van HydroPeptide.

Als marktleider in het gebruik van peptiden, heeft HydroPeptide een reputatie opgebouwd voor slimme huidverzorging die verder gaat dan oppervlakkige behandelingen.

Maar wat maakt HydroPeptide nu echt bijzonder?

  • Peptiden als Bouwstenen: HydroPeptide gebruikt peptiden als ‘boodschappers’ voor de huidcellen. Om een gezonde, stralende teint te bevorderen.
  • Wetenschappelijk gedreven: Met klinisch bewezen formules richt HydroPeptide zich op het verminderen van de tekenen van veroudering en het verbeteren van de huidgezondheid.
  • Resultaatgericht: HydroPeptide levert meetbare resultaten.
  • Diervriendelijk: HydroPeptide is tegen dierproeven.
  • Toegankelijk: Geschikt voor alle huidtypen en elk huidprobleem. Ook bieden we aangepaste vegan behandelingen aan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over deze opties.

Anti-Wrinkle Facial

Deze relaxerende behandeling zonder downtime doordringt de huid van herstellende en liftende voordelen van peptiden, groeiactivators en eiwitten.

Voor wie?
Fijne lijntjes en rimpels, droge/gedehydrateerde huid, doffe/vermoeide teint. Alle rijpere huidtypes.
Duur behandeling: 60 minuten.

Acné Clarifying Facial

Verbetert de helderheid van de huid terwijl het acné en oneffenheden bestrijdt. Een combinatie van salicylzuur en acné bestrijdende peptiden maken de huid gladder en brengen de sebumproductie weer in evenwicht. Ze maken verstopte poriën opnieuw vrij en versnellen de celvernieuwing terwijl ze de huid laten stralen en een gezonde huid onthullen

Voor wie?
Acné, onevenwichtige teint, zonneschade, doffe huid.
Duur behandeling: 60 minuten.

Calming Recovery Facial

Zelfs de gevoelige huid zal stralen na deze kalmerende, rustgevende behandeling. Een zachte peeling verfrist de huid zonder irritatie, terwijl een voedend masker helpt om de huid te beschermen en de hydrolipidenfilm te herstellen.

Voor wie?
Gevoelige, licht gevoelige, couperose huid, huid met verminderde natuurlijke bescherming.
Duur behandeling: 60 minuten.

Firming Vibrant-C Facial

Deze krachtige, gepatenteerde vitamine C gelaatsbehandeling is perfect voor diegenen die een jeugdige stevigheid en glans willen terugbrengen. Een vitamine C-enzymenpeel in combinatie met een uniek, zuiver vitamine C-afgiftesysteem en een dubbel masker bevorderen de versteviging en opheldering. Je zal achterblijven met een ontspannen, stralende en strakkere huid.

Voor wie?
Verzakkende, verouderde, gepigmenteerde huid.
Duur behandeling: 60 minuten.

Behandeling Prijs
Anti-Wrinkle Facial € 89,-
Acné Clarifying Facial € 79,-
Calming Recovery Facial € 79,-
Firming Vibrant-C Facial € 95,-