Make-up kan door iedereen op een andere manier gebruikt worden. Ik vind het dan ook belangrijk dat permanente make-up passend is bij mijn klant als individu. Bij mij krijgt u geen patroon- of stickerwerk, maar make-up die bepaald wordt aan de hand van uw unieke kenmerken.

Met permanente make-up kunnen accenten worden gelegd, of net bepaalde zaken gecorrigeerd. Daarom is het heel belangrijk om als PMU-artiest over een goede kennis visagie te beschikken. Bij permanente make-up wordt alles eerst voorgetekend en getoond aan de klant.

Pas wanneer wij beiden tevreden zijn, wordt er overgegaan tot het pigmenteren.

Ik zet geen permanente make-up waar ik niet achter sta, bij extreme wensen van een klant kan ik weigeren om de permanente make-up uit te voeren.

Ik beschik over volgende kennis:

  • Pigmentologie ( kleur-, inkt-, pigmentkennis )
  • Theoretische kennis over alle aspecten met betrekking tot permanente make-up.
  • Visagie, welke vormen passend zijn voor elke individuele klant.
  • Verschillende pigmentatietechnieken.

Hoelang blijft permanente make-up?

De levensduur van uw permanente make-up hangt af van verschillende factoren. We spreken over een termijn van 1-3 jaar, afhankelijk van uw huidtype, huidverzorging, externe factoren en de pigmentkeuze. Er wordt aangeraden om de behandeling na een bepaalde tijd te herhalen voor het behouden van een optimaal resultaat. (Als de permanente make-up door ons werd geplaatst, gelden hiervoor andere prijzen).

Zelf werk ik liefst met een combinatie van pigmenten, dit vormt een ideale mix voor het behouden van een stabiele kleur. Meteen na de behandeling ziet de permanente make-up er donkerder uit, het genezen resultaat is zichtbaar na 3-4 weken. Een nabehandeling tussen 6-8 weken is meestal aangeraden en ook inbegrepen in de prijs van een nieuwe behandeling.

Inplannen van een afspraak voor permanente make-up:

­

  • Wij raden een (gratis) intakegesprek aan. Voor het bijwerken van elders geplaatste permanente make-up, is dit intakegesprek verplicht.
  • Bij het vastleggen van een afspraak vragen we altijd een voorschot van €50.
  • ­Afspraken kunnen kosteloos verplaatst worden tot 48u voor de behandeling, voorschotten worden nooit terugbetaald.
  • ­Het intakeformulier moet vooraf worden ingevuld.

Permanente make-up behandelingen

 

Afspraak maken